Home / Sanatate / Un absolvent al UMF Târgu Mureș, coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID!

Un absolvent al UMF Târgu Mureș, coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID!

Campania de vaccinare anti COVID din România va fi coordonată de dr. Valeriu Gheorghiță în vârstă de 38 de ani și care din anul 2012 lucrează la Spitalul Militar Central ,,Dr. Carol Davilă”, absolvind în anul 2006 Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, acum UMFST.

Locotenent colonel medic Valeriu Gheorghiță este medic primar, doctor în științe medicale, competență în managementul serviciilor de sănătate și atestat în medicină de călătorie, coordonând la Spitalul Militar Central politica de utilizare a tratamentului cu antibiotice.

Titlul de doctor în științe medicale l-a obținut în anul 2013, cu lucrarea ,,Dinamica antigenului HBs cantitativ și predicția răspunsului la tratamentul antiviral cu interfon pegylat sau analogi nucleozidici și nucleotidici la pacienții cu hepatită cronică cuVHB”, iar coordonator de doctorat i-a fost profesorul Adrian Streinu Cercel, care candidează la alegerile din 6 decembrie pentru funcția de Senator, pe listele PSD.

Începând cu anul 2012, Valeriu Gheorghiță lucrează la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ,,Dr. Carol Davilă”. Până în 2017 a fost medic specialist în boli infecțioase, iar de 3 ani este medic primar. De asemenea, din 2016 este asistent universitar.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mircea Stoian distins cu Fibula de la Suseni

Dr. Mircea Stoian, șeful Secției ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, a fost premiat, …