Hirschmann angajează șef de secție! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1243 Vizualizări

Hirschmann angajează șef de secție!

Reprezentanții Companiei Hirschmann Automotive TM au anunțat luni, 7 decembrie, faptul că se caută o persoană pentru postul de șef de secție în departamentul Producție pentru sediul din comuna Sânpaul.

Printre cerințele necesare se numără un nivel mediu/superior de studii tehnice, limba engleză la nivel conversațional, experiență în domeniul tehnic sau producție, sau într-o poziție de coordonare și organizare a unei echipe, iar un avantaj este constituit de cunoașterea programului SAP și experiență în domeniul asigurării calității în industria auto.

Responsabilitățile acestui post includ coordonarea membrilor echipei de segment, înțelegerea cerințelor specifice clientului și specifice industriei, lucrând împreună cu membrii echipei segment pentru atingerea 100% a satisfacției clientului, coordonarea necesității de instruire în cadrul departamentului și evaluarea și motivarea membrilor echipei departamentale.

Beneficiile presupun transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sărbători, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sănătate și posibilități de dezvoltare profesională.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE