S-a încheiat procesul de vaccinare la Spitalul Municipal Sighișoara Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1047 Vizualizări

S-a încheiat procesul de vaccinare la Spitalul Municipal Sighișoara

Procesul de vaccinare al personalului medical și auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara împotriva COVID-19 s-a încheiat și desfășurat fără probleme, fiind imunizate 375 de persoane.

,,Din data de 9 februarie s-a încheiat etapa unu de vaccinare pentru personalul medical și auxiliar și s-a terminat și faza de rapel. Suntem bucuroși pentru că nu a fost niciun incident, n-au fost probleme și totul a decurs foarte bine”, a precizat dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal Sighișoara.

Spațiul în care s-a desfășurat vaccinarea este reamenajat pentru a adăposti mai multe cabinete medicale, pentru Ambulatoriul de Specialitate cum ar fi Medicină Internă, Cardiologie cu test de efort, Medicină Internă cu ecografie, Neurologie cu un video EEG (electroencefalografie).

Potrivit informațiilor oferite de către managerul spitalului, au avut loc modificări de structură ale Spitalului Municipal Sighișoara, ,,în ultima perioadă s-a vizat o nouă modificare de structură temporară de către Direcția de Sănătate Publică Mureș privind unele structuri covid și non covid din cadrul unității noastre”.

Secția Pneumologie, care a funcționat ca și structură COVID cu 25 de paturi, a devenit Secție de Pneumoftiziologie cu 25 de paturi, pentru a îngriji și trata pacienți cu TBC (tuberculoză), non-COVID. Pe zona COVID au rămas Compartimentul de Boli Infecțioase cu 20 de paturi, Secția Medicină Internă cu 35 de paturi și ATI (Anestezie Terapie Intensivă) COVID cu 7 paturi.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE