Home / Business / Campanie de informare Azomureș

Campanie de informare Azomureș

Distribuie

Din data de 10 martie va începe distribuția unui material de informare destinat comunității locale, cu detalii despre activitatea de pe platforma industrială Azomureș. Compania a conceput acest material pentru a informa comunitatea locală despre activitățile care se derulează aici, despre riscurile ce pot apărea într-o situație de urgență și despre măsurile ce pot fi luate de cetățeni în astfel de cazuri. Materialul informativ sub forma unei broșuri, este realizat în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

În ultimii ani, Azomureș a investit sume importante de bani, peste 250 de milioane de Euro, în modernizarea instalațiilor de producție. Drept consecință, Azomureș respectă reglementările de europene de mediu. Rezultatele sunt în acest moment evidente, iar monitorizările autorităților și cele independente arată o îmbunătățire semnificativă a impactului pe care îl avem asupra mediului înconjurător față de 2012. Investițiile au asigurat, pe de altă parte, o mai mare fiabilitate în operarea echipamentelor și  oferă un grad de siguranță ridicat. Sunt disponibile sisteme avansate de alertă și funcții de declanșare independente de factorul uman pentru a preveni funcționarea în afara parametrilor normali. În același timp, s-a investit în profesionalizarea oamenilor care lucrează pe platformă, pentru a reduce la minim eroarea umană în procesele de producție. Siguranța este prioritatea Azomureș!

Astăzi, pe platforma Azomureș lucrează 2500 de persoane dedicate siguranței lor și familiilor lor, dar și comunității locale. Tuturor, le este oferit suportul tehnic de care au nevoie pentru a începe și a încheia ziua de muncă în deplină siguranță. Prioritatea companiei este SIGURANȚA. A angajaților, a instalațiilor și a comunității locale. 

Broșura de informare, însoțită de o scrisoare explicativă în limba română și maghiară, va distribuită în toate cutiile poștale din Târgu Mureș, Cristești și Sâncraiul de Mureș. Materialul de informare este disponibil și pe site www.azomures.com, în limbile română, maghiară și engleză.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.