Home / Invatamant / Situația pandemică din școlile mureșene în luna martie

Situația pandemică din școlile mureșene în luna martie

Conform datelor furnizate cotidianului Zi de Zi de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș, miercuri, 24 martie, erau raportați un număr de 26 de elevi/copii care au fost confirmați cu COVID-19 în întreg județul. Numărul cadrelor didactice și a personalului confirmat cu noul Coronavirus este aproape dublu, însumând 48 de persoane.

Cifrele sunt în creștere prin comparație cu datele pe care inspectorul școlar general al județului Mureș, prof. drd. Sabin Gavril Pășcan, le-a oferit cotidianului Zi de Zi în data de 26 februarie. La ora aceea erau confirmați cu COVID-19 un număr de 14 elevi și 17 cadre didactice.

În ceea ce privește numărul elevilor care studiază în regim online pentru motiv medical acesta este de 268, iar cel al cadrelor școlare care predau online tot din aceleași motive este de 63.

În județul Mureș, există un număr de 34 de clase și grupe a căror activitate față în față a fost suspendată ca urmare a cazurilor confirmate, totalizând un număr de 625 de elevi.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A început prohibiția! Unde poate fi practicat pescuitul recreativ

Printr-un comunicat de presă remis de către Compartimentul informare, relații publice și cu publicul al …