ISU Mureș: Zeci de intervenții în ultimele 24 de ore Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

ISU Mureș: Zeci de intervenții în ultimele 24 de ore

Pompierii mureșeni au intervenit, până în dimineața zilei de marți, 30 martie, de 55 de ori, având loc șapte incendii, o altă situație de urgență și 47 de intervenții SMURD.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș au avut loc următoarele incendii: un incendiu într-o casă de locuit în municipiul Reghin, strada Terasei, un incendiu de reziduri în localitatea Odrihei, strada Principală, un incendiu produs la podul unei case de locuit în localitatea Sărățeni, strada Principală, trei incendii de vegetație uscată produse pe raza județului Mureș, în localitățile: Târnăveni, Deda, Târgu Mureș și un incendiu produs la un autotren între localitățile Meștera – Sărățeni.

Referitor la situația de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au reușit să îndepărteze un arbore căzut pe firele de electricitate cu pericol de prăbușire peste mașini, în municipiul Târgu Mureș, strada Cugir.

,,Reamintim tuturor cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!”, au transmis reprezentanții ISU ,,Horea” al județului Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE