Licitație de 7 milioane de lei demarată de Primăria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 465 Vizualizări

Licitație de 7 milioane de lei demarată de Primăria Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat joi, 8 aprilie, printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a instituției, că a lansat în aceeași zi, pe platform SICAP, o licitație care are ca scop reabilitarea termică a patru blocuri de pe raza localității.

Conform estimărilor, valoarea proiectului se ridică la aproape 7 milioane de lei. Cei interesați pot depune oferte pe platform menționată până la data limită de 5 mai 2021.

„Primăria Târgu Mureș a lansat astăzi, 8 aprilie 2021, pe platforma SICAP, o licitație de achiziție publică în vederea lucrărilor de reabilitare termică a 4 blocuri de locuințe din Târgu Mureș. Contractul are o valoare estimată, fără TVA, de 6.808.147 lei și vizează următoarele locații: Aleea Carpaţi nr. 39, strada Bartok Bela nr. 8, strada Cutezanţei nr. 13-15-17-19, strada Mimozelor nr. 4 A, B, C. Societățile interesate pot studia caietul de sarcini, respectiv pot depune oferte pe platforma SICAP până în data de 5 mai 2021, ora 15.00”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE