Home / Rezidenţial / Un nou proiect imobiliar al fotbalistului Sepsi Laszlo. Case premium în Unirii Green Park Residence.

Un nou proiect imobiliar al fotbalistului Sepsi Laszlo. Case premium în Unirii Green Park Residence.

Distribuie

Implicarea cunoscutului fotbalist mureșean Sepsi Laszlo în domeniul imobiliar s-a concretizat în mai multe proiecte, între care cel mai important este Unirii Green Park Residence, parte din complexul Unirii Park Residence, ridicat în ultimii 3 ani, într-o zonă liniștită, la 4 km de centrul Târgu Mureșului, aflată între cartierele Remetea și Unirii.
Aici dezvoltatorul Sepsi Laszlo a ridicat peste 100 de apartamente în locuințe colective (blocuri), P+2+etaj retras. Majoritatea apartamentelor sunt finalizate, fiind vândute la stadiul semifinisat.
Case premium cu vedere spre oraș
Aproape de blocurile construite, Sepsi Lazslo va ridica în curând un minicomplex de 6 case premium, destinate locatarilor care își doresc o casă cu design aparte, construită din materiale de calitate.
Pe scurt, este vorba despre un complex de 6 case, situate pe un deal terasat, cu o panoramă deosebită spre oraș. Terenul a fost îndreptat și consolidat, astfel că oferă condiții optime pentru ridicarea de imobile.
Aici vor fi construite case individuale pe o suprafață totală de 400 mp, cu o poziționare optimă față de punctele cardinale. Casele vor avea o arhitectură modernă, ridicate pe 2 nivele, parter + etaj, cu o suprafață construită generoasă, de 200 mp.
Parterul va fi compus din bucătărie, living spațios, baie, hol intrare, spațiu depozitare/debara, cămară și garaj lipit de clădire. La etaj casele au prevăzute: un hol, un dormitor matrimonial (master bedroom), cu baie și dressing și alte două dormitoare. Încă o baie, plus o terasă generoasă, cu acces din fiecare dormitor, completează componența etajului.
Stadiul de predare
Casele Unirii Green Park Residence vor fi predate în stadiul semifinisat, ceea ce înseamnă că vor avea: ușă de intrare, ușă de garaj, geamuri termopan salamander tripan, interior tencuit/gletuit, șapă de egalizare, centrală termică în condensare și calorifere montate (opțional cu încălzire în pardoseală). Curtea va avea gard și va fi amenajată.
Prețul de vânzare al caselor din complexul Unirii Green Park Residence va fi de 149.900€ la stadiul semifinisat.
Lucrările de construcție vor începe în curând, iar casele vor fi finalizate la sfârșitul anului 2022.
În afara celor 6 case pe care urmează să le construiască în curând, Sepsi Laszlo are în pregătire, tot în zona Unirii Park Residence, o nouă etapă de imobile P+2+etaj retras, despre care va oferi detalii în curând.
Cei interesați de proiectele imobiliare Unirii Green Park Residence, pot afla mai multe detalii pe pagina de facebook https://www.facebook.com/uniriigreen sau la numărul de telefon 0752.319794.
Casele care constituie obiectul actualului proiect au fost gândite ca o variantă pentru cei care își doresc o locuință generoasă, fie că vorbim despre spațiu, confort, amplasare și calitate a execuției lucrărilor. Terenul pe care vor fi construite casele beneficiază de o poziționare optimă față de soare, iar orientarea caselor oferă o panoramă deosebită. Nu este un proiect mare, dat fiind spațiul limitat pe care îl avem la dispoziție în acea zonă, însă îl vom trata cu toată atenția, pentru că orice lucrare pe care o facem ne definiște ca dezvoltator, ca jucător pe piața imobiliară
Sepsi Laszlo


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.