Un mureșean doctor în farmacie, consilier al ministrului Sănătății Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6419 Vizualizări

Un mureșean doctor în farmacie, consilier al ministrului Sănătății

Mureșeanul Marius Cherecheș face parte, începând cu data de 12 mai 2021, din Cabinetul ministrului Sănătății din România, Ioana Mihăilă, în cadrul căruia îndeplinește funcția de consilier, potrivit paginii web a Ministerului Sănătății.

Marius Cherecheș a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în anul 1996, iar de atunci și până în trecutul apropiat și-a desfășurat activitatea în industria farmaceutică pe aproape toate palierele, de la producție și distribuție de medicamente la farmacii și dezvoltare internațională.

”Am lucrat pentru firme prestigioase cum ar fi Pharmatech (Sandoz), Terapia, Pharmafarm sau Ozone Laboratories. În 2010 am fondat o rețea regională de farmacii (Ecofarmacia) care a fost cumpărată de Help Net (Phoenix Group) în 2020. În 2019 am obținut titlul de doctor în farmacie la UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca”, mărturisește Marius Cherecheș pe pagina web proprie, www.mariuscalinchereches.com.

Relativ recent, în data de 16 aprilie 2021, Marius Cherecheș a publicat pe același site propriu un text intitulat ”Comunicarea este over-rated?”, în care a subliniat importanța comunicării pentru o guvernare care se dorește a fi eficientă.

”Comunicarea este foarte importantă și este esențială pentru o guvernare eficientă. Dar guvernarea în sine trebuie să fie eficientă ca să avem ce comunica, în primul rând. Altfel se cheamă demagogie”, este de părere Marius Cherecheș în textul respectiv.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE