Jandarmii târgumureșeni pledează pentru „Școala în siguranță” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Jandarmii târgumureșeni pledează pentru „Școala în siguranță”

Biroul de presă al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș a anunțat, printr-un comunicat remis luni, 31 mai, pe pagina de Facebook a instituției, că reprezentanți ai unității de jandarmi, precum și membri ai poliției din cadrul Agenției Naționale Antidrog–Centru Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Târgu Mureș au efectuat vizite la trei unități școlare, în cadrul programului „Școala în siguranță”.

Elevii au fost „familiarizați cu principalele fapte antisociale care pot fi săvârşite de către minori, sau asupra lor”, dar au fost sfătuiți și în privința modalităților prin care pot evita fenomenul de „bully-ing” sau cum pot fi vigilenți în viața de zi cu zi.

„Astăzi, elevii mureșeni din trei unități școlare au primit vizita colegilor jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale și a colegilor polițiști, în cadrul programului “Școala în siguranță”. Ei au fost, și au primit recomandări preventive despre: cum să nu cadă victime al bullying-ului, cum și cui să ceară ajutorul în aceste cazuri, cum să fie mereu atenți și vigilenți în drumul lor, spre și dinspre școală. Colegii noștri i-au îndemnat pe elevi, ca atunci când situaţia o impune, să ceară mereu ajutorul celui mai apropiat echipaj de jandarmerie sau să apeleze S.N.U.A.U. – 112. Cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, le dorim, celor mici, un sincer: La mulți ani și o copilarie fericită și în siguranță”, se mai menționează în comunicat.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE