Open Târgu Mureș 2021, ediția 2 Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

Open Târgu Mureș 2021, ediția 2

Clubul Sportiv Juvenes Târgu Mureș organizează în perioada 20-25 Iulie 2021, ediția cu numărul 2 a competiției șahistice Open Târgu Mureș. Întrecerile vor avea loc la Palatul Culturii și este al doilea turneu internațional de șah organizat la Târgu Mureș, după succesul răsunător al primei ediții, din 2019, când la întrecerile disputate la Hotelul Continental au participat peste 100 de jucători profesioniști. La start se vor afla ca invitați și la această ediție mari maeștri și maeștri internaționali, dar turneul este deschis tuturor categoriilor de vârstă.

Referitor la programul competiției, aceasta a fost împărțită în 7 runde, prima fiind programată miercuri, 21 Iulie, de la ora 16.00. Joi și sâmbătă sunt programate câte două runde, începând cu orele 9.30 și 15.30, iar vineri și duminică se va juca doar câte o rundă. În urma disputării celor 7 runde, se vor desemna câștigătorii premiilor pentru fiecare categorie, open general și pe diverse categorii. Vor fi premiați seniorii și copii sub 8, 10 și 12 ani, dar se vor acorda premii speciale și celor mai buni târgumureșeni.

Partidele mai importante vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a CS Juvenes și vor fi comentate de Maestrul Internațional Dániel Barátosi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE