”Promenada Inimilor”, mișcare pentru inima ta Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

”Promenada Inimilor”, mișcare pentru inima ta

Membri ai Clubului Rotary Club Târgu Mureș Maris au organizat duminică, 3 octombrie, la Târgu Mureș, ”Promenada Inimilor”. Proiectul are loc anual, pentru a marca Ziua Mondială a Inimii și constă în promovarea mișcării în aer liber.

Președintele clubului, dr. Gabor Marinela a precizat: ”Prin acest proiect dorim să reamintim târgumureșenilor că și o simplă plimbare zilnică înseamnă mișcare și sănătate pentru inimă. Un stil de viață sănătos presupune atât o alimentație echilibrata, cât și activitate fizică pentru menținerea sănătății inimii noastre. Este un proiect districtual inițiat de prof. Dan Gaița, la care se aliniază rotarieni din peste 40 de orașe din România și Republica Moldova.Traseul a început în fața Prefecturii Târgu Mureș, a parcurs Piața Trandafirilor și Bulevardul Cetății, punctul final fiind Cetatea Medievală Târgu Mureș. Au participat membri ai Clubului Rotary Maris, simpatizanți ai Clubului și doi membri Interact Maris. Ne-am bucurat de o zi însorita și de o companie vesela, iar în Cetate am lansat baloane în formă de inimă, care s-au înălțat spre cer, aducându-le aminte locuitorilor orașului că e important să avem grija de inimile noastre.”

Rotary Club Târgu Mureș Maris este un club al reprezentanților diverselor profesii, cu scopul declarat de a servi comunitatea.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE