Home / Administratie / Doar cu Certificat Verde în Piața de Vechituri și Armatei

Doar cu Certificat Verde în Piața de Vechituri și Armatei

Distribuie

Conducerea SC Administrator Imobile și Piețe Târgu Mureș anunță pe o rețea de socializare măsuri de acces în două dintre piețele pe care le administrează: ”În conformitate cu H.G. nr. 1130 din data de 22.10.2021, a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 91 din 22.10.2021 și a Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 18 din 25.10.2021, accesul în Piața Armatei și piața de Vechituri din Târgu Mureș este permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SarsCov2, pentru care au trecut 10 zile de finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 zi și a 180 zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SarsCov2.”. Cei care doresc să aibă acces în aceste două locații trebuie să prezinte certificatul verde Covid 19.

În plus, cei de la Piețe anunță faptul că în Piața de Vechituri, măsurile mai sus menționate se aplică și pentru comercianți.

Accesul în piața Armatei se face pe poarta de acces din str. Ialomiței și ieșirea pe poarta din str. Piața Armatei în timp ce în Piața de Vechituri accesul se face pe poarta din str. Călărașilor și ieșirea pe poarta dinspre stadionul municipal .

”Facem precizarea că, pentru accesul în cele două piețe nu este valabil testul Covid.”, mai anunță conducerea instituției.


De asemenea, verificati

Jurnal Sylevy Cleaning. Pentru un Târgu Mureș mai curat

Distribuie Recent, în data de 13 martie 2023, conducerea Primăriei Municipiului Târgu Mureș și cea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.