Doar cu Certificat Verde în Piața de Vechituri și Armatei Administratie
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 4921 Vizualizări

Doar cu Certificat Verde în Piața de Vechituri și Armatei

Conducerea SC Administrator Imobile și Piețe Târgu Mureș anunță pe o rețea de socializare măsuri de acces în două dintre piețele pe care le administrează: ”În conformitate cu H.G. nr. 1130 din data de 22.10.2021, a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 91 din 22.10.2021 și a Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 18 din 25.10.2021, accesul în Piața Armatei și piața de Vechituri din Târgu Mureș este permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SarsCov2, pentru care au trecut 10 zile de finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 zi și a 180 zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SarsCov2.”. Cei care doresc să aibă acces în aceste două locații trebuie să prezinte certificatul verde Covid 19.

În plus, cei de la Piețe anunță faptul că în Piața de Vechituri, măsurile mai sus menționate se aplică și pentru comercianți.

Accesul în piața Armatei se face pe poarta de acces din str. Ialomiței și ieșirea pe poarta din str. Piața Armatei în timp ce în Piața de Vechituri accesul se face pe poarta din str. Călărașilor și ieșirea pe poarta dinspre stadionul municipal .

”Facem precizarea că, pentru accesul în cele două piețe nu este valabil testul Covid.”, mai anunță conducerea instituției.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE