Sponsorizare pentru Spitalul de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 1647 Vizualizări

Sponsorizare pentru Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a anunțat marți, 2 noiembrie, că firma SC Flavis Press SRL, cu sediul în Sâncraiu de Mureș, specializată în activități de servicii suport pentru învățământ, a sponsorizat Secția clinică de medicină internă I a spitalului, prin achiziționarea de bunuri în valoare de 90.611,94 lei.

Bunurile însumează: 6 paturi de spital electric, 12 paturi de spital mecanic, 6 noptiere de pat de spital cu dulap și masă glisantă, 12 noptiere cu măsuță structură metalică și pvc, 10 stative de perfuzie cu două cârlige, un cărucior pentru cărucior lenjerie curată, 80 de seturi de lenjerie de pat, 12 saltele cu husă impermeabilă,mobilier și canapea destinate camerei medicilor.

Conform sursei citate, sponsorizarea a fost realizată de Cornel Oltean, administratorul societății care a fost internat, în spital, în Secția Clinică de Medicină Internă I, în semn de mulțumire pentru profesionalismul cu care, persoanlul medical și auxiliar din cadrul secției l-a tratat ca pacient. Motivația realizării sponsorizării a fost dorința de a oferi condiții de muncă mai bune pentru personalul secției, respectiv de a dota saloanele cu paturi noi, noptiere, lenjerie și alte bunuri în vederea îmbunătățirii condițiilor hoteliere pentru pacienții internați.

„Mulțumim pe această cale SC Flavis Press SRL pentru gestul extraordinar de a ne sprijini pentru a îmbunăți condițiile hoteliere pentru pacienții internați în unitatea noastră sanitară. Este un gest lăudabil și, totodată, o recunoaștere a profesionalismului și a devotamentului tuturor celor care se pun în slujba sănătății oamenilor și oferă pacienților servicii medicale la standarde de înaltă calitate”, a transmis ec. Mariana Cernat, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE