Lenjerii de pat potrivite pentru sezonul rece Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Lenjerii de pat potrivite pentru sezonul rece

În timpul sezonului rece, te gândești cel mai des la geci și ghete noi. Dar, în timp ce faci cumpărături pentru produse esențiale pentru vreme rece, nu uita unul care te va ajuta să treci prin acele nopți lungi și înzăpezite. Cele mai bune lenjerii pat pentru iarnă sunt confecționate din lână, bumbac bătut și flanel moale pentru a te menține confortabil pe tot parcursul nopților reci. Când vine vorba de țesături care sunt potrivite pentru iarnă, fleece-ul este întotdeauna o alegere evidentă. Dar se dovedește că și bumbacul este o alegere foarte bună pentru că acesta oferă un control excelent al temperaturii.

Dacă veți opta pentru lenjerii de pat de bumbac (bumbacul este adesea mai moale și hipoalergenic), căutați un cearșaf moale, cu un număr mare de fire. De regulă, cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât cearceaful de bumbac se va simți mai gros. Pentru o lenjerie de pat de iarnă, căutați un număr de fire peste 400. Să nu îți fie teamă să alegi lenjerii pat din lână sau flanel. Iarna este cel mai bun anotimp în ca să te faci confortabil într-o astfel de lenjerie.

Lenjerii pat din fleece

Aceasta este probabil una dintre cele mai călduroase opțiuni pe care le poți alege atunci când îți schimbi lenjeriile de vară cu cele de iarnă, mai calde. Această țesătură sintetică este concepută pentru a menține căldura în timpul nopților reci – dacă preferi să îți fie mai cald când dormi, lenjeriile de pat din fleece ar putea fi cheia unui somn bun.

Ultra moale și conceput pentru izolare, te va ajuta să îți menții temperatura corpului ridicată în timp ce dormi. O țesătură populară folosită în echipamentul pentru sporturi de iarnă și ținuta de alpinism, fleece este făcută pentru a izola căldura chiar și în cele mai reci condiții, așa că poate fi lenjeria potrivită pentru tine în această iarnă.

Lenjerii pat din flanel

Flanelul este o țesătură groasă periată, de obicei, făcută din lână, bumbac și alte fibre sintetice. Lenjeriile de pat din flanel de bumbac sunt probabil cel mai comun tip.Flanelul este o țesătură durabilă, cu capacitate de izolare termică, care o face grozavă în lunile de iarnă și pentru vreme rece în general. Nu este la fel de călduroasă ca lâna, dar este cu siguranță suficient de călduroasă pentru a te menține confortabil în zilele reci.Ai grijă la țesătură atunci când o speli sau o pui la uscat. Lenjeriile de pat din flanel tind să se scămoșeze și să se subțieze în timp.

Lenjerii de pat din bumbac

O opțiune mai ușoară pe piele, bumbacul este o alegere populară atunci când vine vorba de lenjerii de pat atât în ​​anotimpurile calde, cât și în cele reci. Poți adăuga peste cearșafurile de bumbac o pătură mai grea, pentru a te menține cald noaptea, fără să te simți prins într-un cocon de căldură și umiditate. Uneori, cheia pentru o situație confortabilă de dormit iarna este alegerea potrivită a diferitelor cearșafuri, pături și plăpumi. Asigură-te că alegi lenjerii pat din bumbac mai gros, care să îți poată oferi un confort termic sporit în nopțile geroase.

Lenjerii pat din mătase sau fibre de bambus

Două dintre cele mai ecologice alegeri de țesături, atât fibrele de mătase, cât și fibrele de bambus, sunt în general o alegere mai naturală și mai durabilă.Mătasea de înaltă calitate este făcută de viermii de mătase, în timp ce pânza de bambus este făcută din prelucrarea plantelor de bambus în fibre naturale care pot fi țesute.Dacă sunt supuse procesării corecte, ambele tipuri de țesături sunt hipoalergenice, antimicrobiene și antifungice. Ambele tipuri de lenjerii pat sunt, de asemenea, foarte catifelate și rezistente în timp. Lenjeriile de pat din bambus și mătase absorb bine umiditatea, permit pielii să respire și îți ajută corpul în termoreglare. Aceste țesături sunt potrivite atât pentru lunile de iarnă cât și pentru cele de vară.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE