Home / Administratie / Poliția Mureș angajează personal contractual

Poliția Mureș angajează personal contractual

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș, cu sediul în municipiul Târgu Mureș, strada Borsos Tamas nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de șase posturi vacante de execuție de personal contractual, astfel: 2 posturi de muncitor calificat IV-I, cu atribuții de fochist la Serviciul Logistic, un post de maistru I, cu atribuții de reparații auto la Serviciul Logistic, un post de muncitor calificat IV-I, cu atribuții de reparații auto la Serviciul Logistic, un post de muncitor calificat IV-I, cu atribuții de zugrav la Serviciul Logistic, un post de referent II-IA, cu atribuții de secretariat, documente clasificate și arhivă, la Poliția orașului Miercurea Nirajului.

”Înscrierea candidaților se va realiza în perioada 9 noiembrie 2021 – 22 noiembrie 2021 inclusiv, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9.00 – 14.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș. Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș astfel: proba scrisă în data de 13 decembrie 2021, respectiv 14 decembrie 2021, începând cu ora 10.00, proba interviu în data de 17 decembrie 2021, respectiv 20 decembrie 2021, începând cu ora 10.00”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Informații complete privind condițiile specifice de participare la concurs, tematica si bibliografia stabilită, sunt disponibile accesând pagina oficială de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, www.ms.politiaromana.ro sau la Serviciul Resurse Umane al instituției, telefon 0265-202.412, de luni până vineri, între orele 9.00 – 14.00.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO, FOTO: Iluminat festiv de poveste în Sângeorgiu de Mureș

Locuitorii din Sângeorgiu de Mureș au demonstrat vineri, 3 decembrie, din nou, cu prilejul inaugurării …