Concert de muzică clasică în întuneric Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 168 Vizualizări

Concert de muzică clasică în întuneric

Filarmonica de Stat Târgu Mureș în parteneriat cu Asociația Smart Med aduc în ”Orașul trandafirilor” un recital în întuneric în interpretarea violoncelistului Makcim Fernandez Samodaiev și a pianistei Monica Florescu, ce se va desfășura marți, 23 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala mare a Palatului Culturii.

Potrivit descrierii evenimentului, conceptul „Unseen.Concert in the dark” invită la o experiență imersivă, în care luminile se sting, pentru a aprinde imaginația și a implica publicul într-o călătorie introspectivă, pe calea muzicii clasice. Întunericul amplifică experiența de ascultare, atenția este decuplată de la ecrane și tehnologie, fiind îndreptată în totalitate către sunet, singura conexiune rămasă între artist și spectator.

„Unseen.Concert in the dark” curatoriat de Cristina Bobe, propune primele concerte de muzică clasică din România, care pot fi ascultate în întuneric deplin. Proiectul a fost lansat în anul 2018, fiind dezvoltat, timp de doi ani, în colaborare cu violonistul Valentin Șerban, câștigătorul marelui premiu al secțiunii de vioară la Concursul Internațional George Enescu (ediția 2020/21).

Biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii și online pe Eventbook.ro.

Acest proiect este finanțat de Consiliului Județean Mureș în parteneriat cu Filarmonica de Stat Târgu-Mureș. Sponsorul evenimentului este Hotel Privo, iar partenerii media sunt Radio România Muzical și Radio România Cultural.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE