Femeie salvată de la suicid de către un polițist mureșean Stiri
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

Femeie salvată de la suicid de către un polițist mureșean

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, au anunțat, miercuri, 24 noiembrie, că o femeie cu intenții suicidale aflată pe calea ferată, a fost salvată de către Vasile Moldovan, agent șef principal, luptător în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (S.A.S) Mureș.

,,Agent șef principal Moldovan Vasile, luptător în cadrul S.A.S. Mureș, se afla în timpul liber, când, dintr-odată, a fost abordat de către o  persoană, care, foarte agitată, i-a cerut ajutorul: ,,Vă rog să mă ajutați! Pe calea ferată este o femeie cu intenții suicidale!”. Colegul nostru nu a stat pe gânduri și a intervenit de urgență, ridicând persoana dintre șine, cu toate că aceasta s-a opus. Imediat a și trecut un tren! După ce femeia a fost scoasă din zona de pericol, s-a apelat 112, fiind preluată de ambulanță”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

,,Un om ,,potrivit”, la un moment de cumpănă în viața altei persoane, poate face diferența. Vasile a salvat viața unei femei !”, au mai precizat reprezentanții IPJ Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE