Fără emoții pentru fetele Sirius Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Fără emoții pentru fetele Sirius

Echipa feminină de baschet BC Sirius Mureșul Târgu Mureș a obținut o victorie categorică în etapa a IX-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, 81-44 pe teren propriu cu Rapid București. Întâlnirea din Sala Sporturilor a fost una fără istoric, la discreția mureșencelor, care s-au impus în toate cele patru sferturi ale întâlnirii. Scorurile celor patru acte au fost 25-4, 18-15, 20-14, 18-11 și, așa cum se poate constata, echipa pregătită de antrenorul Artemie Popa și-a asigurat încă din primul sfert un avantaj confortabil, după care au fost acordate minute pe parchet tuturor celor 12 jucătoare trecute pe foaia de joc. Singurul capitol la care rapidistele au ținut aproape a fost cel al reușitelor de 3 pucte, cu una singură mai puțin, dar din mult mai multe tentative, 6 din 36, față de 7 din 21. Bucureștencele reușiseră în schimb un prim coș abia în al 7-lea minut al partidei, la 16-0, prin Florina Gabriela Stănici, cea care avea să înscrie pentru echipa sa și următoarele două puncte din primul sfert, din singurele aruncări libere ale sfertului. Ea a fost dealtfel jucătoarea cu cele mai multe puncte, jumătate din contul echipei sale, cu 21 și 4 reușite de 3. De la gazde tot 21 a înscris Denisa Griffin, celelalte fiind reușite de Sara Solyom 17 (3×3), Ruth Sherrill 13, Tanita Allen 9 (1×3), Raluca Lipovan 7 (1), Ruxandra Chiș 6 (2×3), Andreea Feiseș, Cristina Badi, Sorana Anca și Viana Mircea câte 2. Au mai jucat Czimbalmos Timea și Antonia Oancea.

Victorii clare, eșecuri la limită

După cele 9 etape disputate, mureșencele se află pe locul 6 al clasamentului provizoriu, cu cel mai mic număr de jocuri disputate, 7 față de 8 sau 9 al celorlalte componente din seria de 13 echipe. De remarcat, toate cel 4 victorii ale mureșencelor au fost obținute la diferențe categorice, în timp eșecurile, 3 la număr, au fost la diferențe foarte mici. Rezultatele din cele șase partide anterioare: 77-47 la CSM Târgoviște, 79-53 cu Olimpia Brașov, 76-47 la Triumf Botoșani, 74-77 cu CSM Satu Mare, 58-62 la Phoenix Constanța, 64-67 la CSM Alexandria.

Următoarea partidă a mureșencelor va avea loc vineri, 10 decembrie, ora 18.00, tot pe teren propriu, cu KSE Târgu Secuiesc, echipă cu același număr de victorii. (M.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE