Ansamblu modular pentru CT, la Spitalul din Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 307 Vizualizări

Ansamblu modular pentru CT, la Spitalul din Luduș

Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș a atribuit recent firmei Ypoint Grigoraș SRL Bascov, un contract în valoare de 335.610 de lei, fără TVA, pentru achiziția unui ansamblu modular de containere pentru amplasarea unui Computer Tomograf (CT), informează www.licitatiapublica.ro.

”Construcția va avea un număr de minim patru compartimente funcționale în interior, după cum urmează: camera de examinare unde va fi instalat CT-ul va fi construită în așa fel încât să se respecte specificațiile producătorului echipamentului CT cu privire la suprafața și volumul încăperii, distanțele până la pereți, grosimea stratului de protecție Rx cu plumb sau material echivalent. Se vor respecta în mod strict și condițiile climatice necesare funcționării echipamentului. Se acceptă soluții care presupun extinderea în lateral a containerului, cu menținerea caracteristicilor similare a tuturor pereților, menținându-se un aspect exterior uniform al construcției. Va avea două geamuri mate, care se vor putea deschide, protejate pentru radiații ionizante chiar și deschise. Stratul de protecție de plumb va fi continuu, inclusiv pe uși. În încăpere va fi prevăzută cu o chiuvetă cu dozator săpun și suport prosoape”, se precizează în caietul de sarcini al licitației, document avizat de ec. Claudia Uțiu, managerul Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș.

Încăparea de examinare va avea o înălțime de 2,2 metri, o suprafață de 5,9 x 4,6 de metri, aerul proaspăt va fi filtrat cu filtre de particule mai mari de 10 µm, iar grosimea stratului de plumb va fi de 3 milimetri.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE