500.000 kWh energie distribuiți la cinci spitale din România Stiri nationale
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

500.000 kWh energie distribuiți la cinci spitale din România

În cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, derulată în perioada 15-24 decembrie, au fost oferiți 500.000 kWh energie, unui număr de cinci spitale, respectiv Spitalul de Pediatrie din Sibiu (123.200 kWh), Spitalul Clinic de Urgență pentru copii din Cluj Napoca (111.900 kWh), Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași (96.800 kWh), Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan Cel Nou din Suceava (84.300 kWh) și Spitalul Orășenesc din Hațeg (83.800 kWh).

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții E.ON România, ,,este cea mai mare cantitate pusă la dispoziție până acum de compania E.ON, la edițiile anterioare cea mai mare cantitate oferită fiind de 250.000 kWh”.

,,Scrisorile către Moș Crăciun ale spitalelor din Sibiu, Cluj Napoca, Iași, Suceava și Hațeg i-au impresionat pe mai mulți români care au votat pentru distribuirea celor 500.000 kWh de energie, puși la dispoziție de E.ON în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”. Aceștia s-au alăturat inițiativei E.ON, accesând pagina de Facebook dedicată și contul de Instagram „Dăruiește Lumină”. Orice interacțiune, like, share sau comentariu folosind hashtagul #daruiestelumina a reprezentat 100 kWh energie pentru spitalul pentru care au optat românii”, au precizat reprezentanții E.ON România.

,,Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, contribuind alături de E.ON pentru a aduce energie celor care se dedică bolnavilor: medici, asistente, infirmieri, ambulanțieri, brancardieri sau personal administrativ, pentru a avea în continuare puterea de a vindeca pe cei aflați în suferință”, au mai precizat reprezentanții E.ON România.

,,În cadrul celor opt ediții ale campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurate începând cu anul 2015, E.ON a oferit 1.750.000 kWh energie pentru 61 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe”, au adăugat reprezentanții E.ON România.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Daruieste Lumina Craciunului

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE