Direcția de Sănătate Publică Mureș face angajări Sanatate
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Direcția de Sănătate Publică Mureș face angajări

Direcţia de Sănătate Publică Mureş, organizează procedură de ocupare fără concurs, cu contract individual de muncă pe durată determinată, a următoarelor posturi vacante: 2 posturi de asistent medical debutant (studii postliceale) la „Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile”, 1 post de asistent medical debutant( studii superioare) la „Compartimentul de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile”.

 „Încadrarea cu contract individual de muncă pe durată determinată încetează de drept în cel mult 30 de zile de la încetarea stării de alertă”, informează pagina web DSP Mureș, www.aspms.ro

Potrivit sursei citate, dosarele se transmit până la data de 31 ianuarie ora 16.00 la adresa de e-mail runos@aspms.ro. Selecţia dosarelor va avea loc în data de 01 februarie 2022 ora 10:00. Rezultatul selecţiei dosarelor se va comunica în tot în data de 1 februarie la ora 15:00.În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi se organizează proba de interviu care se va realiza în baza bibliografiei stabilite.

Pentru detalii suplimentare cu privire la documentația necesară, bibliografie, condiții de participare și alte informații, puteți accesa pagina web DSP Mureș, www.aspms.ro. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE