Fabrică nouă într-un oraș mureșean Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 9728 Vizualizări

Fabrică nouă într-un oraș mureșean

Conducerea societății An Feed SRL aduce la cunoștința publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu pentru obiectivul de investiții ”Hale creștere pui și fabrică de nutrețuri combinate” pe un amplasament din orașul Ungheni, Platforma Ungheni nr. 1.

Potrivit unui comunicat, activitatea se încadrează în anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6, litera a, ”creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor, cu capacități de peste 40.000 de locuri pentru păsările de curte”, dezbaterea publică/ consultarea publicului se va realiza în format electronic, iar informații privind potențialul impact asupra mediului a activității pentru care se solicită emiterea autorizației integrate de mediu pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro.

”Sugestii/ observații pot fi transmise prin poștă la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, județul Mureș, prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro sau prin fax 0265-314.985, până la data dezbaterii publice, 25 februarie 2022”, menționează sursa citată.

SC An Feed SRL este o companie înfiinţată în anul 2003, având ca principale activităţii comercializarea și producţia de nutreţuri combinate şi concentrate pentru animalele de fermă.

”În prezent activităţile prestate de companie sunt: producerea şi comercializarea nutreţurilor combinate şi a concentratelor, precreşterea şi comercializarea păsărilor, comercializarea echipamentelor pentru creşterea şi îngrijirea animalelor de fermă, servicii de uscare si depozitare a cerealelor, servicii de cântărire pe cântar cu platformă auto (60 tone) verificat metrologic cu eliberare tichet de cântar”, se precizează pe pagina de Facebook a societății.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE