O familie de refugiați din Ucraina a ajuns și în Râciu Râciu
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 520 Vizualizări

O familie de refugiați din Ucraina a ajuns și în Râciu

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a lui Ciprian Alin Belean, primarul comunei Râciu din județul Mureș, o familie de refugiați din Ucraina formată din cinci membri vor locui momentan în satul Râciu, în casa unui consătean care locuiește în Târgu Mureș.

,,Prima familie de refugiați din Ucraina care a ajuns în Râciu. Familia Bilenko Kostiantyn este din Kiev și este formată din mamă, tată, bunică și doi copii minori (un băiat de 4 ani și o fetiță de 8 ani). Momentan locuiesc în satul Râciu, în casa unui consătean care locuiește în Târgu Mureș.  Mi-au povestit ororile războiului și toate greutățile prin care trece poporul ucrainean. Și e totul REAL! Nu sunt povești sau închipuiri…e totul REAL!”, a precizat Ciprian Alin Belean, primarul comunei Râciu.

,,Deși mi-au spus că au de toate, fac un apel la cei care vrem să-i ajutăm cu alimente neperisabile (conserve, apă, ulei, făină, paste, zahăr, pâine, etc) și să-i primim în comunitatea noastră așa cum se cuvine, așa cum știm noi românii, ardelenii: cu brațele deschise și cu omenie! Cei care doriți să-i ajutați, vă rugăm să veniți la sediul primăriei cu produsele sau pentru alte nelămuriri. Vă mulțumim!”, a  mai precizat Ciprian Alin Belean.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Ciprian Alin Belean – Primar al comunei Râciu – jud. Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE