Antrenament înaintea asaltului final Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Antrenament înaintea asaltului final

În etapa a XVIII-a a Ligii I de baschet masculin CSM Târgu Mureș s-a impus duminică seara cu un nou scor categoric, 115-52 (31-15, 29-18, 25-8, 30-11) pe teren propriu cu CSM CSU 2 Oradea. La un asemenea scor alte comentarii nu-și mai au rostul. Mureșenii abordează cu seriozitate fiecare întâlnire, indiferent de adversar, indiferent se scorul de pe tabelă. Diferența față de partidele cu adversare mai valoroase constă în minutele acordate jucătorilor mai puțin experimentați. A fost cazul și în partida de duminică, în care și cei mai importanți jucători au avut sub 30 minute pe parchet.

Principalii marcatori au fost Vladislav Solopa și Goran Martinic, cu 32, respectiv 22 puncte, ambii cu câte 4 reușite de 3. Căpitanul Sánta Szabolcs i-a urmat îndeaproape, cu 21, Kenneth Craig Ross a înscris 17, Alin Borșa 7 (1×3), Vlad Nistor 5 (1×3), Szilveszter Botond 4, Robert Trif 3 (1×3), Andrei Mureşan și Kiss Rolánd câte 2. Cu doar 3 minute și fără coș înscris au evoluat Engi-Rosenfeld Dávid și Mihnea Tălmăcean.

Urmează dubla decisivă Pentru echipa antrenorului George Trif întâlnirea cu bihorenii a fost o ultimă repetiție înaintea următoarelor două partide, cele care pot fi considerate „asaltul final” pentru câștigarea Ligii I și primul pas pentru promovarea în Liga Națională. CSM ocupă locul secund, la un punct în urma formației CSU Știința București, iar jocul din etapa următoare, la București, cu a treia clasată Laguna este foarte important pentru păstrarea șanselor de a încheia sezonul regulat pe prima poziție. Formația mureșeană a cedat un singur joc, la CSU Știința, Laguna are trei eșecuri, iar un eventual eșec mureșean ar anula practic șansele de a depăși ocupanta primei poziții. Partida cu Laguna va avea loc duminică, 10 aprilie, iar „finala Ligii I” se va disputa la sfârșitul săptămânii viitoare, sâmbătă, 16 aprilie, la Târgu Mureș. După aceste două etape vor mai avea loc alte două, dar celelalte adversare se află, din punct de vedere valoric, departe de primele clasate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE