Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Consilierii locali reghineni sunt convocați joi, 28 aprilie, ora 14, într-o  ședință ordinară care va fi găzduită de Sala mare de ședință a Primăriei Municipiului Reghin. Pe ordinea de zi se află 22 de puncte, dintre care 19 proiecte de hotărâre, o aprobare de proces verbal, o solicitare din partea  Serviciului de Ambulanță Reghin și punctul Diverse.

Consilierii vor avea de aprobat rectificarea Bugetului General al UAT  Municipiul Reghin pe anul 2022, a bugetului de venituri si cheltuieli al RAGCL SA  Reghin pe anul 2022, regulamentul intern și regulamentul de organizare și funcționare a Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, precum și statului de funcții al Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin.

Pe ordinea de zi se mai numără proiectul privind indexarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023 cu rata inflației, precum și proiectul privind prelungirea termenului de închiriere  locuinței pentru tineri, construită și dată în exploatare prin programele derulate de ANL, situată în Reghin, str. Libertății, bl. 23, ap.5.

Consilierii vor avea de aprobat modificarea Regulamentului de acordare  de facilități la transportul local în comun, în municipiul Reghin, pentru categoriile de persoane: elevi, pensionari, persoane vârstnice și alte categorii prevăzute de legi speciale, precum și organizararea și defășurarea în municipiul Reghin a evenimentelor programate duminica și alocarea sumei necesare desfășurării în bune condiții a acestora.

Un proiect  care urmează să fie aprobat este cel privind defășurarea în municipiul Reghin a evenimentului ”Parada Retro” și alocarea sumei necesare desfășurării în bune condiții a evenimentului. Evenimentul urmează a fi organizat în data de 21 mai, în centrul municipiului Reghin de către Asociația Classic Car Club Mureș, suma alocată acestui eveniment supusă spre aprobarea consilierilor fiind de 14.000 lei.

De asemenea, consilierii vor supune spre aprobare  proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic General al Municipiului Reghin (PUG) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU) aferent acestuia.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE