Cele mai bune geci de primăvară pentru femei: stiluri pe care să nu le ratezi Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Cele mai bune geci de primăvară pentru femei: stiluri pe care să nu le ratezi

Puține lucruri se simt mai bine decât revenirea primăverii și, odată cu ea, și revenirea hainelor de primăvară. Este timpul să bagi la naftalină paltonul gros și să scoți trenciul, geaca de piele sau alte geci chic de sezon.

De la o jachetă bomber cool până la siluete clasice, geci de denim și chiar stiluri chic de haine de ploaie (perfecte pentru o ploaie neașteptată de aprilie), este în sfârșit vremea să îmbrățișezi o geacă primăvară damă cu adevărat grozavă.

Sigur, o jachetă sau o geacă este esențială în orice anotimp. Dar în sezonul de primăvară, în special, adesea imprevizibil între temperaturile calde și răcoroase, cele mai bune geci pot ajuta la crearea unei ținute cu un aspect mai stratificat, totodată menținându-te confortabilă pe o vreme de primăvară în continuă schimbare.

Este timpul să treci de la stilurile de modă mai plictisitoare și mai grele ale sezonului de iarnă și să oferi garderobei tale de primăvară o împrospătare atât de necesară înainte de sezonul mai cald.

Fie că sunteți în căutarea unei geci cool și supradimensionată din denim sau a unei geci de piele elegantă, fără efort, a unui sacou matlasat confortabil sau poate chiar doar a unei jachete confortabile și ușoare pentru un aspect grozav de zi și noapte, există atât de multe stiluri disponibile că va fi greu să alegi.

Pentru a te ajuta să profiți de cele mai bune tipuri de geacă primăvară damă, am adunat mai jos câteva dintre stilurile noastre preferate.

Trenci

Un trenci trebuie să fie în fruntea acestei liste sau a oricărei alte liste atunci când vorbim despre o piesă vestimentară atemporală și clasică pe care ar trebui să o dețină fiecare femeie. Un trenci de culoare camel este cât se poate de elegant și lustruit și se potrivește cu orice ținută. Îți ține de cald într-o seară de primăvară răcoroasă. Cele mai multe dintre ele sunt de obicei rezistente la apă. Îl poți purta peste pulovere dar și alte haine mai subțiri și îl poți combina cu orice. O geantă tote și cizme cu un trenci este o combinație perfectă.

Geacă de piele

Nu există nimic ca o jachetă de piele în timpul sezoanelor de tranziție. Gecile de piele sunt utile pentru toate acele momente în care vrei să porți ceva emoționant, dar să păstrezi lucrurile casual. Sau atunci când vrei să ai un look elegant, dar nu vrei să depui prea mult efort. Sau pentru toate acele momente în care ai nevoie doar de un strat – geaca de piele este răspunsul tău. Vine în mai multe variante decât ne-am putea imagina vreodată și toate arată la fel de sexy – fie că au nasturi, fermoar, sunt deschise sau cu curea. Negrul este aproape sinonim cu jachetele de piele, dar maro, roșu și gri sunt alte alegeri la fel de elegante atunci când vine vorba de o jachetă de piele.

Poart-o lejer cu perechea ta de blugi preferată sau cu o rochie simplă, completând look-ul cu pantofi sport sau cizme clasice.

Jachetă pulovăr

Este o jachetă? Sau un pulover? Nu suntem siguri – și acesta este scopul acestui topper, care se încadrează confortabil între cele două categorii. Îl poți purta într-un cadru social, dar îl poți pune și atunci când te relaxezi prin casă și ai nevoie de un plus de căldură. O geacă primăvară damă comodă și călduroasă.

Geacă bomber

Jachetele în stil bomber sunt considerate băiețoase, dar sunt în același timp feminine, ceea ce este o combinație genială. Și nu, nu trebuie să le porți doar când mergi pe bicicletă. Acestea au evoluat și trebuie să fie în dulapul tău. Arată elegant pe fuste creion, blugi rupți, fuste maxi și pantaloni scurți.

Shacket

O piesă vestimentară relativ nouă în garderoba de primăvară. Situată undeva între o cămașă și o jachetă, această piesă este stratul perfect de primăvară. Este mai greu decât cămășile normale, dar tot eliberează acea atmosferă fără griji și fără efort. Se poate pune peste orice, de la tricouri la rochii florale.

Geacă matlasată

La fel de comodă și practică ca și puful tău de iarnă, o geaca primăvara dama matlasată va fi opțiunea ta de zi cu zi. Este puțin mai ciudată decât trench-ul tău obișnuit, adăugând interes oricărei ținute – mai ales dacă optezi pentru o culoare îndrăzneață, cum ar fi verde sau portocaliu.

Geacă de blugi

Este de la sine înțeles să ai o geacă de blugi în garderobă. O geacă din denim se potrivește deopotrivă cu rochii, fuste, blugi și cămăși! Stilul prespălat ușor este o alegere clasică atunci când vine vorba de jachete din denim.

Geacă din piele de căprioară

Îmbrățișează stilul din anii ’70 și caută niște piele de căprioară delicioasă în acest sezon. Dacă vrei să o faci puțin mai cool și puțin mai modernă, ia în considerare o siluetă decupată.

Geacă sport

Formele sportive se pregătesc să fie una dintre cele mai mari tendințe de modă de primăvară (au fost omniprezente în timpul lunii modei) și nu suntem în totalitate surprinși. Silueta relaxată poate fi ideal de îmbrăcat oricând. Pentru o alegere cu adevărat utilitară, optează pentru o jachetă sport șic pe care să o porți cu jambiere sau pantaloni de trening. Aceste stiluri atletice combină forma cu funcția. O geacă primăvară damă perfectă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE