Festivalul Untold mizează pe 400.000 de participanți Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Festivalul Untold mizează pe 400.000 de participanți

Organizatorii festivalul internațional de muzică Untold, de la Cluj-Napoca, se așteaptă la un record de participanți după anii marcați de restricții sanitare.

Aceștia spun că lucrează intens pentru pregătirea celei de-a șaptea ediții a Untold, din 4-7 august. Este prima ediție postpandemie, iar fanii nu vor avea restricții. Organizatorii au avut o întâlnire de lucru găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Au participat autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului. Instituțiile prezente au fost Jandarmeria, Prefectura, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Oficiul Român pentru Imigrări, Polița de Frontieră, Primăria Cluj-Napoca.

Încasări de 35 de milioane de euro în 2021

Organizatorii susțin că în această vară se așteaptă la un număr record de participanți, ca la ediția aniversară din 2019, când 372.000 de oameni au luat parte la cele patru zile de festival. La ediția din 2022 apar artiști în premieră în România, dar și alții dornici să revină la Untold.

Printre artiștii confirmați se numără Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, Kygo. Alte nume importante sunt Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo, Vini Vici.

Anul trecut, Untold a fost singurul mare festival de muzică din Europa care a avut loc, fiind consemnați 265.000 de participanți. Untold a fost restricționat de autorități la 75% din capacitatea maximă. Festivalul a cumulat venituri proprii de 16 milioane de euro și intrări de bani în județ de 35 de milioane.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE