Party pe bănci, în școala din Valea Largă. Reacția primarului: era pandemie, într-o pauză Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

Party pe bănci, în școala din Valea Largă. Reacția primarului: era pandemie, într-o pauză

Cotidianul Zi de Zi a intrat în posesia unui material video de 27 de secunde realizat, potrivit unei sursei de mare încredere, într-una din sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale din comuna mureșeană Valea Largă.

În filmare, care a fost realizată în semestrul I al anului școlar 2021/2022, se vede cum doi elevi gălăgioși dansează și fac echilibristică pe bănci, cu profesoara de față, care stătea impasibilă la catedră, în timp ce sunt acompaniați de ceilalți colegi, la fel de gălăgioși.

La rugămintea cotidianului Zi de Zi, primarul comunei Valea Largă, Beniamin Pădurean, a remis marți, 17 mai, un punct de vedere pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

”Referitor la videoclipul apărut pe site-ul dumneavoastră, pot spune că până la data publicării articolului respectiv nu am avut cunoștință de cauză despre cele petrecute. Din cele comunicate de către Școala Gimnazială Valea Larga, a reieșit că respectivul videoclip, înregistrare făcută de către unul dintre elevi, nu s-a petrecut în timpul orelor de curs, ci într-o pauză, în perioada situației de alertă cauzată de pandemia Covid-19. Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clase și în timpul pauzelor. În calitate de primar al comunei Valea Largă, nu susțin asemenea situații care s-au petrecut în școala din comuna noastră și vă asigur că voi cerceta cu atenție situația creată și voi lua măsurile legale care se impun.”

Alex TOTH

Citește și:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE