Clădire din Eremitu cumpărată cu un milion de lei de Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 848 Vizualizări

Clădire din Eremitu cumpărată cu un milion de lei de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au luat la cunoștință joi, 26 mai, într-o ședință ordinară de lucru, raportul de evaluare a imobilului situat localitatea Eremitu nr. 5, înscris în C.F. nr. 50502/Eremitu, și au aprobat achiziţia acestuia în domeniul public al Judeţului Mureş, la prețul din raportul de evaluare, în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență.

”Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 178 din 21 octombrie 2021, Consiliului Județean Mureș a aprobat Planul de restructurare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Călugareni, cu sediul în comuna Eremitu, sat Călugăreni, strada Bisericii nr. 54, județul Mureș, prin care s-a propus achiziționarea unui imobil în Eremitu, în vederea înființării unui centru de îngrijire și asistență cu o capacitate de 50 de locuri. Prin adresa nr. 191/3 februarie 2022, înregistrată la Consiliul Județean Mureș sub nr. 2965/4 februarie 2022, Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Călugăreni ne-a adus la cunoștință faptul că domnul Kakucs Dezsö și doamna Kakucs Matilda – proprietari ai imobilul situat în Eremitu nr. 5, județul Mureș, înscris în C.F. nr. 50502/Eremitu, și-au manifestat intenția de vânzare a imobilului”, se menționează în Referatul aferent proiectului de hotărâre.

Confodm sursei citate, imobilul situat în Eremitu nr. 5 este compus din construcții – clădire cu subsol plus parter plus etaj plus mansardă, având o suprafață construită de 465,8 de metri pătrați, o suprafață desfășurată de 1.936,77 de metri pătrați și teren aferent în suprafață de 6.500 de metri pătrați.

”În urma evaluării s-a stabilit o valoare de piață a imobilului de 235.700 de euro, respectiv 1.166.300 de lei”, se mai precizează în acealași document.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE