Mureș: Curs de educație financiară pentru elevii claselor a VIII-a Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Mureș: Curs de educație financiară pentru elevii claselor a VIII-a

Inspectoratul Șolar Județean Mureș a aprobat programul de formare continuă „Educație economico-financiară pentru profesori” dezvoltat de Asociația Română a Băncilor (ARB), Banca Națională a României (BNR) și Institutul Bancar Român (IBR), în scopul promovării educației economico-financiare în rândul elevilor de clasa a VIII-a.

Furnizorul cursului gratuit acreditat de Ministerul Educației este Institutul Bancar Român fondat de Banca Națională a României și Asociația Română a Băncilor, pe o perioadă de 4 ani, prin Ordinul 3559/2021 privind acreditarea programelor de formare continuă. Programul se va desfășura pe parcursul a 40 de ore.

„Programul se va desfășura online, pe platforma Microsoft Teams, organizatorii asigurând lectori specializați și suport de curs. Cursanții vor avea nevoie de un PC/laptop sau tabletă și conexiune la internet. Accesul la examen este condiționat de participarea pe toată durata de desfășurare a cursului. După finalizarea cursului, participanții vor susține un portofoliu. Certificatul de absolvire este emis de către Ministerul Educației, cu 10 Credite Profesionale Transferabile – CPT-uri”, a informat Gabriel Grozav, inspector școlar general adjunct al județului Mureș.

Pentru înscrierea la curs este necesară completarea fișei de înscriere și transmiterea unei Adeverințe eliberate de școală, în care să se menționeze că predați disciplina „Educație socială” la clasa a VIII-a, la adresa de e-mail anca.strachinescu@ibi-rbi.ro, iar numărul de locuri este limitat la 35, în ordinea primirii înscrierilor.

Ioana MĂRGINEAN

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE