Home / Life style / Ziua Internațională Yoga se sărbătorește la Cetatea Medievală

Ziua Internațională Yoga se sărbătorește la Cetatea Medievală

Organizația Națiunilor Unite a decretat data de 21 iunie a fiecărui an drept: ”Ziua Internaționala Yoga”. Potrivit www.publimic.ro , primul ministru indian,  Narendra Modi, adresându-se Adunării Națiunilor Unite, în 2004 își argumenta solicitarea astfel: „Yoga este un dar neprețuit din tradiția antică a Indiei; implică unitatea spiritului și trupului, a gândirii și acțiunii; îți impune restricții pentru a-ți oferi împliniri; întruchipează armonia dintre om și natură; reprezintă o abordare holistică a sănătății și stării de bine. Nu se limitează la exerciții fizice, ci te ajută să îți descoperi unitatea cu propria ta ființă, cu natura și cu universul. Schimbându-ne viața, pentru a deveni mai conștienți, ne va ajuta să atingem starea de bine pe care o căutăm. De aceea, vă îndemn să îi acordăm o zi internațională”.

 La Târgu Mureș, Ziua Internațională Yoga Fie se va celebra marți, 21 iunie de la ora 19:00 în interiorul Cetății Medievale Târgu Mureș, organizat de Mudra Yoga Studio.

„Fie că e prima oară când pășești pe o saltea de yoga, fie că ai mai practicat yoga înainte, te invit să ne bucurăm împreună de beneficiile acestei minunate practici”, au transmis organizatorii evenimentului.

Participarea la clasă este gratuită, iar participanții sunt încurajați să își aducă propria saltea, iar în cazul în care nu dețin una, vor primi din partea organizatorilor le cerere.

Foto: www.depositphotos.com

Mălina MORARU

Citeste si:  Târg al Colecționarilor la Târgu Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Județul Mureș, mică pârghie pentru colaboararea arhivistică Româno-Maghiară

Publicarea bilingvă a ”Ghidul fondurilor și colecțiilor arhivistice privitoare la Transilvania anterioare anului 1918/1919” a …