Home / Administratie / Investiție pentru infrastructura orașului Sărmașu

Investiție pentru infrastructura orașului Sărmașu

Au început lucrările de asfaltare a străzii Piața Gării din zona centrului până la calea ferată, parte a modernizarii spațiului public adiacent din cadrul proiectului finanțat din fonduri europene de transformare clădire Cinematograf în Casă de Cultură, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

”Denumirea proiectului este ”Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Casei de cultură Sărmașu și modernizarea spațiului public adiacent” în valoare de 5.266.000 lei. În cadrul aceluiași proiect se vor asfalta și străzile Morii, Albinelor, Urzicari, Câmpului și Livezii și modernizarea clădirii Cinematografului și crearea Centrului Cultural “Ovidiu Iuliu Moldovan”, a informat ec. Valer Botezan.

(Redacția)

Citeste si:  Programul Zilei Orașului Iernut 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Interviu cu Petrișor Bordea, viitor elev militar

Așa cum v-a obișnuit, echipa cotidianului Zi de Zi caută spre a evidenția excelența în …