Prinţul William al Marii Britanii schimbă prefixul Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 71 Vizualizări

Prinţul William al Marii Britanii schimbă prefixul

Prinţul William al Marii Britanii împlineşte marţi 40 de ani, o etapă extrem de importantă pentru cel care a devenit o figură emblematică a familiei regale britanice, dornic să împace modernitatea şi tradiţia, în aşteptarea momentului în care va deveni la rândul său rege, relatează luni AFP.

Al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, ducele de Cambridge aniversează acest prag de vârstă la câteva luni după soţia sa Catherine, care a împlinit 40 de ani în ianuarie şi cu care formează un cuplu sudat şi popular, întruchipând viitorul monarhiei.

„Este o etapă foarte importantă pentru el deoarece, împreună cu tatăl său, prinţul Charles, consolidează sprijinul pentru regină şi continuă sa-şi creeze o identitate ca viitor rege”, a declarat comentatorul regal Richard Fitzwilliams pentru AFP.

De-a lungul anilor, William a cucerit inimile britanicilor, dintre care mulţi îşi doresc chiar să-i succeadă direct la tron bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, în locul lui Charles, mai puţin popular în rândul britanicilor. Potrivit institutului YouGov, William este cel mai popular dintre membrii casei regale, după regină, cu 66% opinii favorabile.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE