Două site-uri web de radio occidentale, blocate în Turcia Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Două site-uri web de radio occidentale, blocate în Turcia

Autoritatea turcă pentru televiziune şi radio (RTÜK) a blocat site-urile web ale posturilor de radio german Deutsche Welle (DW) şi american Vocea Americii (Voice of America /VOA).

Preşedintele RTÜK, Ilhan Tasci, a indicat pe Twitter că accesul la ambele posturi a fost blocat prin ordin judecătoresc, la cererea RTÜK, motivând decizia prin faptul că cele două staţii de radio nu au solicitat licenţă.

DW a confirmat blocarea accesului la toate site-urile sale în 32 de limbi diferite. VOA a indicat la rândul său că autoritatea de reglementare a mass-media din Turcia a blocat accesul la site-urile sale web.

DW şi alte media străine au fost ameninţate cu blocarea programelor online în Turcia încă din februarie, când RTÜK le-a solicitat oficial acestora să ceară licenţă pentru servicii de difuzare.

Deutsche Welle a declarat că va intenta o acţiune în justiţie împotriva acestei cerinţe şi o alta pentru ridicarea blocării site-urilor sale web. Pe reţelele de socializare au fost distribuite informaţii despre cum pot fi ocolite restricţiile.


DPA

(www.agerpres.ro)

Foto: www.stirileprotv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE