Consiliul Județean Mureș, sprijin financiar pentru o primărie executată silit Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 534 Vizualizări

Consiliul Județean Mureș, sprijin financiar pentru o primărie executată silit

Aleșii județeni mureșeni au și-au dat acordul marți, 26 iulie, într-o ședință ordinară de lucru, în privința suplimentării fondului de rezervă bugetară prevăzut în bugetul Județului Mureș pe anul 2022 cu suma de 350.000 de lei și alocarea acesteia cu caracter temporar bugetului local al comunei Chețani.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, document întocmit de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, ”din fondul de rezervă bugetară al Consiliului Județean Mureș pe anul 2022, în valoare de 360.000 de lei, se propune alocarea cu caracter temporar, având termen de restituire data de 30 decembrie 2022 a sumei de 350.000 de lei” pentru ”acordarea unor ajutoare către o unitate administrativ-teritorială având în vedere apariția unor situații de extremă dificultate.”

Concret, suma de 350.000 de lei va fi alocată unităţii administrativ-teritoriale Chețani ”având în vedere solicitările nr. 19241/2022 și nr.19321/2022 ale primarului privind alocarea de fonduri pentru plata soldului restant în dosarul de executare silită nr. 164/2019 întocmit în baza Sentinței nr. 590/2016 a Tribunalului Mureș, rămasă definitivă prin Decizia nr. 21/R din 18 iulie 2017 a Curții de Apel Târgu Mureș.”

”În dosarul de executare silită mai sus amintit Biroul de executare Judecătorească Cotfaș Tudor a scos la licitație publică mai multe terenuri din proprietatea Comunei Chețani, care reprezintă pășunea comunei și pentru care primăria are încheiate contracte de concesiune cu un număr de 110 de proprietari de animale, care în cazul în care terenurile vor fi vândute prin licitație își pierd veniturile”, a mai menționat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE