Un frigider de băuturi profesional, făcut să funcționeze perfect zi de zi! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Un frigider de băuturi profesional, făcut să funcționeze perfect zi de zi!

Patronul sau administratorul unui restaurant, al unui bar sau al unei terase trebuie să aibă în vedere mai multe elemente, atunci când investește în echipamentele necesare. Pe de o parte, este nevoie ca acestea să funcționeze impecabil pe termen lung, iar pe de altă parte să contribuie la buna imagine a unității și să întărească aprecierea de care aceasta se bucură din partea clienților.

Un frigider bauturi reprezintă, din acest punct de vedere, un exemplu perfect. În primul rând, acesta asigură păstrarea în condiții optime a tuturor tipurilor de băuturi, astfel încât să nu se altereze înainte de atingerea termenului de garanție și să aibă cel mai bun gust atunci când ajung pe masa clienților. În al doilea rând, echipamentul funcționează și ca o vitrină, deoarece este folosit pentru a prezenta într-un mod cât mai atrăgător oferta disponibilă de băuturi. alcoolice și non-alcoolice.

Beneficiile aduse de cumpărarea unui frigider pentru băuturi

Băuturile care nu sunt păstrate corespunzător fie se strică, fie capătă un gust dubios. Atunci, nu rămân decât două variante: ori să fie aruncate, ceea ce înseamnă pierderi bănești însemnate, ori să fie servite clienților în aceste condiții, ceea ce va provoca nemulțumirea acestora și îi va determina să nu mai calce a doua oară pragul unității. Datorită unui frigider de băuturi, acest risc este total eliminat și orice tip de lichid va rezista timp îndelungat, menținându-și intacte aspectul și gustul.

Un alt mod în care un asemenea echipament contribuie la economisire derivă din faptul că, la realizarea celor mai noi modele, producătorii au făcut eforturi pentru a asigura un consum redus de energie. Astfel, facturile vor fi considerabil mai mici și, în același timp, reducerea consumului înseamnă o contribuție la efortul general de a proteja mediul înconjurător.

Atunci când vine vorba despre generarea impulsului de a cumpăra un anumit produs, ochii reprezintă cel mai important simț, căruia i se adresează majoritatea tipurilor de publicitate. Ori, dacă este așezat în locul potrivit, un frigider de băuturi le permite tuturor clienților să vadă, frumos aranjate, toate tipurile de băuturi din oferte. Șansele ca ei să comande ceva de băut sunt în acest caz mult mai mari decât în cazul unei simple parcurgeri a unui meniu.

Elemente importante la cumpărarea unui frigider de băuturi

Fiecare bar sau restaurant are un anumit flux de clienți, care determină volumul vânzărilor. Prin urmare, este important ca, în momentul achiziției, să țineți cont de acest factor, alegând, după caz, produse cu volumul de 133 de litri, de 680 de litri sau cuprinse între aceste două valori extreme.

Compania producătoare este de asemenea importantă, fiind recomandate echipamentele oferite de producători de top, respectați pe plan internațional, precum compania germană Virtus Group GmbH.

Dimensiunile, forma și aspectul exterior reprezintă alte criterii fundamentale, deoarece echipamentul trebuie să se integreze cât mai bine în decorul general al unității și, de asemenea, să nu ocupe un spațiu care ar putea fi folosit în scopuri mai bune.

În magazinul online Fresco.ro găsiți mai multe modele de frigider băuturi de ultimă generație, care se pot dovedi investiția ideală pentru unitatea de alimentație publică pe care o dețineți sau o administrați!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE