3 funcții utile pentru pariori: Ce înseamnă Cash Out, Combo Booster și Creare Pariu? Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

3 funcții utile pentru pariori: Ce înseamnă Cash Out, Combo Booster și Creare Pariu?

Pariurile sportive sunt o sursă de distracție pentru foarte mulți români. Pe măsură ce rețelele de internet s-au extins, iar dispozitivele mobile au devenit principalele device-uri prin care se face conectarea la rețea, numărul celor care pariază pe sport a crescut și mai mult.

Jucătorii români se bucură de o piață bine reglementată în acest domeniu. Unele dintre cele mai mari platforme internaționale de pariuri online au obținut licența pentru a opera în țara noastră. Pe lângă un mediu sigur și stabil, acestea garantează o mare diversitate de selecții din mai multe sporturi. În plus, concurența este benefică pentru jucători, deoarece operatorii se întrec în a oferi promoții cât mai interesante, dar și instrumente de joc care fac diferența.

Funcția Cash Out reduce semnificativ riscurile

Cash Out este o funcție care le permite amatorilor de pariuri sportive să închidă pariul înainte de finalizarea evenimentelor pe care au mizat. Practic, înainte ca meciul să se termine, casa de pariuri îți oferă o sumă pentru a finaliza pariul, în funcție de evoluția din teren.

Casele de pariuri online evaluează permanent modul în care evoluează un eveniment sportiv din oferta lor. Evoluția se vede în cotele pentru pariuri live pe care acestea le afișează. La cele mai multe agenții de pariuri sportive online valoarea Cash Out este afișată în dreptul biletului la pariuri. Evoluția pariului trebuie urmărită permanent, deoarece sunt momente în care funcția Cash Out este suspendată (când se marchează se recalculează cotele) sau opțiunea poate fi retrasă.

Funcția Cash Out este extrem de utilă. Ea permite recuperarea unor fonduri în cazul în care pariul nu evoluează în direcția dorită, permite încasare unui profit fără a aștepta finalul evenimentului și elimină o parte din stresul legat de finalul unui pariu. În plus, poate fi utilă în dezvoltarea strategiei de Joc Responsabil.

Presupunem că pe un bilet cu 5 selecții ai 4 selecții câștigătoare, echipa pe care ai mizat în ultima selecție conduce cu 1-0, dar adversarii au preluat controlul meciului. Pentru a nu risca să pierzi pariul poți activa funcția Cash Out, dacă diferența dintre câștigul potențial și suma oferită de agenția de pariuri nu este disproporționată.

Cote mai bune pentru pariuri multiple prin Combo Booster

Casele de pariuri online oferă cote mai mari pentru pariurile multiple, prin activarea funcției Combo Boost. În general, pentru această funcție se califică biletele cu minim 3 sau 4 selecții, plasate cu fonduri reale. Cu fiecare selecție adăugată pe bilet, creșterea aplicată profitului va fi mai mare, în unele cazuri acesta ajungând să fie dublat.

Chiar dacă toate sporturile se califică pentru pariuri Combo Booster, trebuie să urmărești pariurile care nu sunt eligibile (sistem, Creare pariu) și să activezi funcția. Casele de pariuri condiționează participarea la această promoție prin miza acceptată, numărul minim și maxim de selecții, câștigul maxim per pariu sau din creșterea de profit sau cotele selecțiilor eligibile. În cele mai multe cazuri, câștigurile Combo Booster sunt cash, fără condiții de rulaj.

Funcția Creare Pariu – mai multe selecții din același meci pe un bilet

O altă funcție care și-a dovedit utilitatea pentru jucători este Creare Pariu. Ea se adresează celor care vor să plaseze mai multe selecții dintr-un meci pe același bilet. Nu toate sporturile se califică pentru acest tip de pariuri.

Activând acest instrument, vei primi o ofertă cu selecțiile eligibile. Cotele pentru aceste selecții vor fi mai mici decât cele din oferta generală. Creare Pariu este o funcție foarte utilă în special în cazul meciurilor cu grad de predictibilitate foarte mare.

De ce sunt utile aceste instrumente?

Aceste instrumente dezvoltate de casele de pariuri online îmbunătățesc substanțial experiența de joc. În același timp, utilizarea lor permite jucătorilor să managerieze corect profitul. Dacă Funcția Cash Out necesită fler atunci când este activată, caracteristica Combo Boost este una foarte profitabilă pentru jucător, dar nu trebuie uitat că fiecare selecție adăugată pe bilet crește foarte mult riscul.

Utilizarea instrumentelor de pariuri poate fi distractivă, dar și profitabilă. Totuși, pentru a evita asumarea de riscuri inutile, jucătorii trebuie să aplice permanent principiile Jocului Responsabil. Doar așa, pariurile sportive vor rămâne o sursă de divertisment.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE