CNAIR, proiect important de infrastructură în Sânpaul Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

CNAIR, proiect important de infrastructură în Sânpaul

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, cu prilejul unei ședințe care a avut loc în data de 10 august 2022, că proiectul ”Pod DN 15 km 57+339, Sânpaul”, propus a fi amplasat în comuna Sânpaul, strada DN 15 km 57+339, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document publicat pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, proiectul aparține Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA prin SC NV Construct SRL Cluj Napoca, și prevede realizarea unui pod pe DN 15 la kilometrul 57+339, în localitatea Sânpaul.

Podul va avea o lungime totală de 15 metri și o lățime de 11,5 metri, cu două benzi carosabile de 3,9 metri fiecare și cu trotuare de 1 metru fiecare.

 ”Se va demola parțial podul existent, cu alternarea traficului pe jumătatea podului. Se vor executa infrastructurile – două culei masive cu elevație din beton și racordările cu terasamentele prin aripi din beton armat. Evacuarea apelor din spatele infrastructurilor se va realiza prin intermediul drenurilor și barbacanelor. Se vor amplasa grinzile prefabricate, iar peste ele se va turna placa de suprabetonare. Peste placa se suprabetonare vor fi așezate hidroizolația și straturile rutiere. Pe grinzile parapet se vor instala parapeții pietonali și de siguranță pe parapet”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE