Home / Sanatate / Mureș: Informații noi despre repartiția rezidenților

Mureș: Informații noi despre repartiția rezidenților

Distribuie

Repartiţia medicilor rezidenți pe clinici de pregătire şi coordonatori de rezidenţiat se va face în perioada 19-28 decembrie 2022, conform unei programări care va fi anunţată ulterior, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, dr. Iuliu Moldovan, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș.

”Repartiţia se va face pe baza unui act de identitate în termen de valabilitate (împuterniciţii vor prezenta şi împuternicirea notarială) şi a adeverinţei eliberată de unitatea sanitară cu care s-a încheiat contract individual de muncă pe durată determinată sau nedeterminată, după caz. Încadrarea ca rezident cu loc sau cu post şi prezentarea la stagii se va face începând cu data de 1 ianuarie 2023. Informaţii suplimentare referitoare la repartiţie se pot obţine la Biroul resurse umane al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, telefon 0265-211.729 sau 0265-216.305”, a informat sursa citată.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Moment istoric la Aeroportul ”Transilvania”: primul zbor Air Connect între București și Târgu Mureș

Distribuie Prima cursă aeriană București – Târgu Mureș operată de compania Air Connect a aterizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.