FOTO: 2022, an cu rezultate vizibile pentru construirea Spitalului Oncologic Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 482 Vizualizări

FOTO: 2022, an cu rezultate vizibile pentru construirea Spitalului Oncologic Târgu Mureș

Reprezentanții Spitalului Onncologic Târgu Mureș au publicat, la începutul anului 2023, pe pagina proprie de Facebook, un material retrospectiv despre proiectul ”Construire Centru Medical de Excelență – Imagistică, Radioterapie și Tratament Oncologic”.

Construirea Centrului Medical de Excelență a demarat în anul 2022, pe un teren cu o suprafață de peste 5 hectare situat în comuna Sângeorgiu de Mureș, în apropiere de granița teritorială cu municipiul Târgu Mureș, pe malul râului Mureș.

”Lucrările propriu-zise au demarat în luna martie cu forarea și turnarea piloților necesari. Apoi, în câteva luni, lucrările au înaintat într-un timp record. Am ajuns la ceea ce se vede în fotografiile atașate: o minunăție de construcție! După mai mulți ani de muncă intensă – avize, autorizații, certificate, etc. – detalii care nu se văd uneori – acum chiar se pot vedea primele rezultate. Așa că la sfârșit de 2022, putem spune ca a fost un an foarte bun pentru proiectul nostru!”, a precizat Reinhard Suciu, Marketing Manager al Fundației pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș.

Reprezentantul ONG-ului care și-a asumat misiunea de a construi un Centru Medical de Excelență pe cinci niveluri, subsol, parter și trei etaje, cu o investiție estimată la 28 de milioane de euro, a prezentat și câteva dintre așteptările vis a vis de noul an: ”Ce așteptări avem de la anul 2023? Planurile pe care le avem sunt clare și armonioase. Chiar dacă nu știm în ce măsură vom reuși sa le îndeplinim, știm ca Dumnezeu este și acolo, în viitor, și că veghează ca totul să decurgă bine. Pe scurt, dorim să continuăm construcția începută, să adăugăm toate detaliile arhitecturale, să terminăm finisajele și să amenajăm terenul aferent. În luna decembrie a anului 2023 toate acestea ne dorim să fie finalizate. Așa sa ne ajute bunul Dumnezeu!”.

Totodată, Reinhard Suciu a transmis mulțumiri tuturor celor care au sprijinit proiectul ”prin sponsorizări, prin donații, prin completarea formularului 230 pentru redirecționarea celor 3,5% din impozit” sau prin promovarea acestuia ”prin toate mijloacele.”

”Vă mulțumim și ne închinăm. Toate acestea ajută enorm! Și dacă în planurile Dumneavoastră pentru 2023 avem onoarea să ne regăsim și noi, bucuria va fi și mai mare! Pentru detalii, informații sau sugestii vă rugăm să ne scrieți la e-mail office@spitaluloncologic.ro sau să ne sunați la telefon 0748-011.122. Dacă doriți să fiți parte integrantă a proiectului prin darurile dumneavoastră, vă oferim mai jos detaliile conturilor noastre. Vă mulțumim!

Fundația pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș

EURO – RO62 CECE B000 C1EU R112 9692

USD – RO79 CECE B000 B8US D112 9707

LEI – RO45 CECE B000 30RO N111 3709

SWIFT: CECEROBUXXX

Conturi deschise la CEC BANK.

Lucrăm de zor la implementarea altor metode de a accepta sponsorizări și donații (prin sms, cod QR și altele) pentru a ușura modul de a dona și pentru a scurta timpul necesar acestei acțiuni. Mulțumim pentru răbdare!

Vă dorim un 2023 cu sănătate și realizări pe toate planurile!”, a mai transmis Marketing Managerul Fundației pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE