Mureș: Cerere pentru suplimentarea stocului de vaccinuri antigripale Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Mureș: Cerere pentru suplimentarea stocului de vaccinuri antigripale

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș, dr. Iuliu Moldovan, a prezentat marți, 17 ianuarie 203, la postul de televiziune M9 TV România, informații la zi despre vaccinarea împotriva gripei în județul Mureș.

”Este recomandată vaccinarea, era bine să fie făcută încă de la început, undeva din luna septembrie 2022, sau în octombrie ar trebui ca persoanele din grupul la risc, cei cu boli cronice, copii, vârstnici, cu comorbidități, evident, să facă acest vaccin”, a afirmat dr. Iuliu Moldovan în cadrul emisiunii ”Față în Față” realizată și prezentată de către jurnalistul Florin Dobrater.

Totodată, dr. Iuliu Moldovan a arătat că în județul Mureș s-au primit 25.000 de doze de vaccin împotriva gripei, cantitate care va fi, cel mai probabil, suplimentată cu încă 3.000 de doze.

”În județul Mureș, la nivel de Direcție de Sănătate Publică am primit undeva la 25.000 de doze, toate au fost distribuite către medicii de familie sau unitățile sanitare cu paturi sau centrele de vârstnici. Am trimis aceste doze, aproape toate sunt administrate”, a explicat directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș.

”Am solicitat încă o suplimentare, undeva la 3.000 de doze, sperăm să le primim. Important e să le primim și în timp util”, a completat dr. Iuliu Moldovan.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE