Șef nou la Poliția Municipiului Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5058 Vizualizări

Șef nou la Poliția Municipiului Târgu Mureș

Începând cu data 1 octombrie 2022, noul șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș este comisar șef de poliție Adrian Nicușan care ocupă prin împuternicire rămasă vacantă după trecerea în rezervă a fostului șef al structurii, comisar șef de poliție Ciprian Deaconescu.

Anterior împuternicirii, comisar șef de poliție Adrian Nicușan, care are o vechime de 18 ani în Poliție, a ocupat funcția de șef al Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș (unde a rămas titular pe funcție), șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș (câteva luni) și adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgu Mureș (cinci ani).

”Au fost patru luni pline, cu multe evenimente și cu multe provocări”, a afirmat, pentru cotidianul Zi de Zi, comisar șef de poliție Adrian Nicușan, referindu-se la perioada cuprinsă între lunile octombrie 2022 și ianuarie 2023.

Structura de conducere a Poliție Municipiului Târgu Mureș este completată de comisar șef de poliție Ioan Năznean – împuternicit adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgu Mureș și comisar șef de poliție Sorin Petruț Fărcaș – împuternicit adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE