Home / Administratie / Târgu Mureș: Concurs de recrutare pentru un șef serviciu

Târgu Mureș: Concurs de recrutare pentru un șef serviciu

Distribuie

Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș, structură înființată în luna iulie 2022 prin Hotărâre de Consiliu Local Târgu Mureș, prin reorganizarea Serviciului Public de Utilități Municipale, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de șef serviciu în cadrul Serviciului financiar-contabil, resurse umane și investiții, normă întreagă, perioadă nedeterminată.

Potrivit unui anunț făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, dosarele de concurs se vor depune la Secretariatul Centrului de Cultură și Artă Târgu Mureș, str. Avram Iancu nr. 2, până în data de 17 februarie 2023, ora 12.00.

Informații suplimentare pot fi obţinute la sediul Centrului de Cultură și Artă Târgu Mureș, strada Avram Iancu nr. 2 Târgu Mureș, la numărul de telefon 0265-250.337 sau pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, la secțiunea ”Posturi vacante”.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Corala ”Armonia”, recital de suflet în biserica din Ibănești Sat

Distribuie Într-o însorită zi din mijlocul Postului Mare, credincioșii din Ibănești au avut parte de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.