„Capcane” pentru turiștii de pe Valea Ilvei Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5651 Vizualizări

„Capcane” pentru turiștii de pe Valea Ilvei

Iarna și-a făcut din plin prezența în aceste zile, fapt pentru care numărul celor care doresc să evadeze în mijlocul naturii, în special pe Valea Gurghiului și Valea Mureșului, dornici de o relaxare pe cinste în locurile de poveste încărcate de zăpadă este tot mai mare. Pentru unii acest lucru nu este privit cu ochi tocmai buni, fapt pentru care s-a ajuns la o situație tristă spunem noi, în care turiștilor li s-au pus piedici pentru a înainta în zonele frumoase ale naturii.

Un astfel de caz s-a întâmplat pe raza comunei Lunca Bradului, mai exact pe Valea Ilvei unde cei care au dorit să mergă cu mașina spre Parcul Național Călimani au fost întâmpinați de dispozitive artizanale de spargere a roților. Situația nu a fost tolerată de autoritățile locale, fapt pentru care duminică, 5 februarie a fost convocată o întâlnire în regim de urgență cu toți factorii responsabili pentru a se rezolva problema.

„În urma unor sesizări venite din partea unor turiști privind instalarea de către unii oameni rău-intentionați a unor dispozitive artizanale de spargere a roților autovehiculelor care circulă pe drumul forestier care duce spre Parcul Național Călimani, s-a convocat o întâlnire în regim de urgență la care au participat reprezentanți ai Poliției, Salvamont Mureș, Ocolul Silvic Lunca Bradului si Poliția Locală. S-a făcut o deplasare în teren pentru a verifica existența si altor dispozitive de acest gen, dar și constatarea din partea poliției a celor sesizate. Totodată aducem la cunoștința opinei publice faptul ca reprezintă o infracțiune montarea acestor dispozitive menite să puna în pericol viața celor ce tranzitează auto sau pietonal aceste drumuri spre zonele montane ale localității”, a precizat Alexandru Bexa, primarul comunei Lunca Bradului.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE