Rămas bun, Ovidiu Bojor! Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1196 Vizualizări

Rămas bun, Ovidiu Bojor!

Academicianul Ovidiu Bojor, cel care vedea lumina zilei la Reghin la 1 noiembrie 1924, s-a stins azi din viață, anunț făcut de Anca Daniela Raiciu, președintele Asociației Patronale Planta Romanica.

Ovidiu Bojor este considerat pe bună dreptate  cel mai mare fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

„Iubirea am situat-o pe primul loc din tot ceea ce există pe Pământ. Trebuie să plecăm de la iubirea față de creator, față de creație, de la iubirea între oameni. Și chiar dacă îți greșește cineva, întoarce și cealaltă parte a obrazului și îl vei dezarma. Priviți viața ca și când ați fi în fața unei oglinzi. Dacă vă crispați, crisparea se va întoarce asupra voastră. Dacă vă zâmbiți, zâmbetul se întoarce asupra voastră.”, sunt cuvintele lăsate moștenire generațiilor viitoare de distinsul academician, fiu al Reghinului.

Rămas bun, Ovidiu Bojor!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE