Elevii din Târnăveni, protagoniștii unei expoziții cu lucrări handmade Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Elevii din Târnăveni, protagoniștii unei expoziții cu lucrări handmade

Elevii Şcolii Gimnaziale nr. 3 și elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Moldovan” din Târnăveni au organizat miercuri, 5 aprilie o expoziție cu lucrări handmade , prilej să-și prezinte  roadele muncii lor, desfășurate pe parcursul întregului Post al Paștilor.

Spațiul sălii de sport din cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 3 a fost înfrumusețat de expoziția de ouă încondeiate și de icoane, toate realizate de elevii celor două instituții, sub coordonarea cadrelor didactice Loredana-Geraldina Buda, Claudia Ignat, Gabriela Sita, Mădălina Nicoară, Ecaterina Puia, Diana Opriţa, Adrian Popa şi Emil Ștef.

„Evenimentul a adunat împreună, pentru a admira „lucrul mâinilor” elevilor, bunici, părinți, preoți, cadre didactice și elevi, cu toții bucurându-ne de atmosfera de sărbătoare creată cu acest prilej. Putem spune că împreuna-petrecere a câtorva minute în această atmosferă și discuțiile pe marginea obiectelor admirate ne-au dăruit tuturor o uitare a grijilor, a nevoilor și a îndârjirilor pământești, dăruindu-ne liniște lăuntrică și pace. Elevii au fost cu adevărat încântați de munca lor, iar aprecierile sosite din partea vizitatorilor i-au făcut să își dorească să își arate și pe viitor abilitățile artistice și practice”, au precizat  profesoarele  Loredana-Geraldina Buda și Claudia Ignat.

Sursă foto: www.reintregirea.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE