Noutăți despre Zilele Orașului Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3144 Vizualizări

Noutăți despre Zilele Orașului Luduș

Continuând tradiția anilor precedenți, Primăria, autoritatea publică locală a decis să organizeze în perioada 1-4 iunie 2023 mnifestarea „Zilele Orașului Luduș”, patru zile pline de evenimente culturale, artistice, dar și cu organizarea unor manifestări specifice sectorului de divertisment popular.

„Zilele Orașului Luduș” cuprind toată paleta de activități culturale și de petrecere a timpului liber: întâlniri tematice cu scriitori și oameni de cultură consacrați, concerte de muzică ușoară și populară, dansuri populare ale ansamblurilor din oraș și din alte zone, activități pentru copii și altele”, a precizat primarul orașului Ioan Cristiam Moldovan, în Referatul de aprobare la proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare între UAT Orașul Luduș și Asociația „Chemarea Străbunilor” în vederea organizării evenimentului „Zilele Orașului Luduș” 2023.

Pentru organizarea sărbătoririi, Primăria Orașului Luduș a primit oferte de parteneriat de la două firme de profil, dar parteneriatul a fost încheiat cu „Asociația „Chemarea Străbunilor” din județul Cluj, firma care a asigurat desfășurarea sărbătorilor ludușene în ultimii ani. Pe scena impunătoare cu ecrane, drone cu transmisiuni live instalată în Piața marea orașului, în cele patru zile vor evolua Betarice Simioana, Trupa Korax, Paradox, Six Band, DJ Ionuț, Trupele Mustang, Defender, Narcoting Sound și Motans, soliștii de muzică populară Nicoleta Hădărean, Florina Oprea, Florina Suciu, Paula Hrișcu, Lupu și Cornelia Rednic, Ansamblurile folclorice Ardealul Luduș, Hajdina Luduș și Tradiții Uiorene. Acompaniază orchestra SN Music dirijată de maestrul Săndel Gavriș.

În ședința Legislativului local din 25 aprilie 2023, consilierii locali au aprobat organizarea manifestării „Zilele Orașului Luduș” în perioada 1-4 iunie 2023, colaborarea UAT Luduș cu Asociația „Chemarea Străbunilor” și modelul protocolului de colaborare.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE