Piața Cuza Vodă, flori și răsaduri cât încape Fotoreportaj
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 992 Vizualizări

Piața Cuza Vodă, flori și răsaduri cât încape

Indiferent de vârstă, omul va fi mereu cucerit de flori și indiferent de locul în care sunt, acestea oferă un aer proaspăt și o energie bună. Gospodarii care vor să aibă grădina perfectă tot anul, să-și reamenajeze terasa sau pur și simplu să dea puțină culoare în camerele din apartament cu flori vesele, trebuie neapărat să ajungă în Piaţa Cuza Vodă, care s-a transformat în aceste zile într-o uriaşă grădină. Arbori decorativi, flori pentru jardiniere, curte sau apartament, seminţe de flori, o grămadă de flori și răsaduri sunt puse la vânzare.

Oferta e variată, căpșuni cu 15,00 lei/kg, piersici grecia și nectarine cu 25 de lei,/kg, caise cu 20 de lei/kg, castraveți cu 10 lei/kg, lebeniță cu 8 lei/kg, morcovi cu 7 lei/kg, kilogramul de fasole verde este 30 de lei și usturoi 20 de lei/kg.

O imagine deosebită oferă rândurile întregi de flori, Dalia, Begonia, Garzania, Petunie, mușcate, frezii, magnolii, crăițe, lalele, absolut ce vrei și ce nu vrei, la prețuri, în general menținute față de anul trecut. Panseluțele se pot cumpăra chiar și cu 2,50 lei, la fel și florile de gheață și crăițele, Margaretele și mușcatele se pot cumpăra cu 15 lei, Dalia cu 15 lei, garofițele cu 10 lei.

” Foarte mulți caută soiurile care înfloresc tot anu,  indiferent de temperatură și anotimp. Sunt perfecte pentru terasă, grădină sau balcon, orice ”, ne spune un comerciant.

Cine vrea să-și pună răsaduri are, de asemenea, de unde alege, răsaduri de roșii, ardei, varză, vinete, de mai multe soiuri, iar prețurile sunt negociabile în funcție de cantitatea cumpărată, începând de la 2,00 lei la pahar.

Clienții spun că oferta e variată și ai de unde alege, dar prețurile la legume și fructe sunt cam mari și că, dacă s-ar mai reduce puțin, ar cumpăra mai mult.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE