Home / Life style / Baie de sunet la Târgu-Mureş

Baie de sunet la Târgu-Mureş

Distribuie

Sonoterapeutul Andrei Zlampareţ vine marţi, 30 mai, la Târgu-Mureş pentru a organiza o sesiune de sonoterapie. 

“Sonoterapia e o terapie vibrațională cu ajutorul sunetului, totul în jurul nostru este energie care vibrează cu diferite frecvențe. Corpurile noastre, pereții, masa, absolut toate obiectele din jurul nostru sunt energie care vibrează cu diferite frecvențe. Emoțiile, gândurile sunt la fel energie și în momentul în care aceste energii interacționează, ele se armonizează. Bolurile de cristal sunt niște instrumente mai recente, să zic așa, sunt acordate pe cele șapte chakre. În ceea ce priveşte gongurile, eu utilizez  două gonguri planetare care sunt calibrate la frecvenţa soarelui, unul dintre ele și unul la frecvențele lunii. Sunt niște frecvențe care pe noi ne impactează cumva într-o oarecare măsură, pentru că trăim pe pământ, soarele răsare în fiecare zi are influență asupra noastră, luna la fel știm că are puterea de a crea mareele”, a explicat acesta.

 Baia de sunet va avea loc de la ora 16.00 şi de la ora 18.00. Înscrierile se fac pe Whatsapp, la numărul de telefon 0742.022.913 – Andrei Zlampareț, durata unei şedinţe fiind de 90 de minute. (S.V.)


De asemenea, verificati

22 milioane de lei pentru Sângeorgiu de Mureş

Distribuie Miercuri 7 iunie primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Szabolcs, a semnat la Bucureşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.